Να στείλετε μήνυμα
news

Χημικά συστήματα ζυγίσματος και επεξεργασίας κατά δεσμίδες

July 4, 2023

Το Eversun είναι ένας από το μεγαλύτερο χημικό κατασκευαστή συστημάτων batch ζυγίζοντας στον κόσμο και ο στόχος μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες μας τη χοάνη επεξεργασίας κατά δεσμίδες και κέρδος--βάρους υψηλός-ποιοτικού απώλεια--βάρους. Τα προϊόντα μας θεωρούνται ιδιαίτερα για τα υψηλά επίπεδα των συστημάτων επεξεργασίας κατά δεσμίδες βάρους, τα αυτοματοποιημένα συστήματα επεξεργασίας κατά δεσμίδες μας είναι εξοπλισμένα με τις μεγάλης ακρίβειας κλίμακες πλατφορμών C3/C6 του mettler-Τολέδο, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών. Το σύστημα χρησιμοποιείται ευρέως στο φαρμακευτικό είδος, τα τρόφιμα, τα χημικές, οικοδομικές υλικά και τις βιομηχανίες τροφών.

 

Η κύρια δομή αποτελείται από μαζικό unloader τσαντών ή τον πετώντας σταθμό τσαντών, ζυγίζοντας χοάνη, τροφοδότης βιδών υψηλής ακρίβειας, κενός μεταφορέας, αναμίκτης, μηχανή συσκευασίας, ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου και ούτω καθεξής. Το σύστημα έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής αυτοματοποίησης, του ακριβών ζυγίσματος και της αποταμίευσης εργασίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χημικά συστήματα ζυγίσματος και επεξεργασίας κατά δεσμίδες  0
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα εξοπλισμού:

 

1. Κάθε χοάνη έχει έναν ανεξάρτητο τροφοδότη και μια μετρώντας συσκευή.

 

2. Μπορεί να πραγματοποιήσει τη χορήγηση της δόσης και τη μίξη των διάφορων υλικών.

 

3. Η ακρίβεια μέτρησης είναι ιδιαίτερα υψηλή

 

4. Η διαδικασία παραγωγής μπορεί να ελεγχθεί και να επιτηρηθεί στον υπολογιστή.

 

5. Το σύστημα υιοθετεί τη δυναμική ρύθμιση PLC, που υποστηρίζει την ιδιόκτητη ενότητα ελέγχου επεξεργασίας κατά δεσμίδες.

 

Περιπτώσεις χρήσης:

 

Το σύστημα είναι κατάλληλο για τον πολυ-τύπο, πολυ-διαταγή, πολυ-υλικό, επιχειρήσεις παραγωγής πολυ-batch, τα συγκεκριμένα υλικά εφαρμογής είναι τα ακόλουθα:

 

Νέα μπαταρία ενεργειακού λίθιου: άνθρακας nanotubes, tetroxide κοβαλτίου, ανθρακικό άλας λίθιου, τριαδικός πρόδρομος.

 

Τρόφιμα: Αλατισμένο, monosodium glutamate, σκόνη τσίλι.

 

Χημική ουσία: φθορίδιο καλίου, αλουμίνα, μεσάζοντες χρωστικών ουσιών, κ.λπ.

 

 

Κοβάλτιο μηχανημάτων Eversun (Henan). Το ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2003, τα μηχανήματα Eversun είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της διαλογής και ο μεταβιβάζοντας εξοπλισμός, σύστημα ποιότητας των προϊόντων έχει πιστοποιηθεί αυστηρά από ISO9001: εθνικά πρότυπα του 2005 και CE.

 

Τα κύρια προϊόντα μας κοσκινίζουν τη μηχανή, Vibro φίλτρο, υπερηχητική δομένος οθόνη, κενός μεταφορέας, σταθμός Dumpting.

Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε υποστήριξη.

 

Τμήμα πωλήσεων: Το Sales@vibrosievingmachine.com, κύτταρο/WhatsApp: +86 13162301696