Να στείλετε μήνυμα
aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Τα μηχανήματα Eversn είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της διαλογής και της μεταβίβασης του εξοπλισμού. Παράγει κυρίως τις μηχανές διαλογής, τις δομένος μηχανές διαλογής, τις υπερηχητικές μηχανές διαλογής, τους κενούς μεταφορείς, τους πετώντας σταθμούς, τις μηχανές διαλογής τυμπάνων, τις βιομηχανικές μηχανές διαλογής, τα υγρά φίλτρα, τις ορθογώνιες περιστροφικές μηχανές διαλογής, τους μεταφορείς βιδών, κ.λπ.

EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Η μηχανή διαλογής χρησιμοποιείται κυρίως στα χωριστά διαφορετικά μέρη των διαφορετικών μεγεθών από τη σκόνη, τα μόρια ή οποιαδήποτε άλληδήποτε μορφή κύριων μερών ή ταξινομεί τα υλικά σύμφωνα με τους διαφορετικούς βαθμούς. Εν ολίγοις, οποιοδήποτε είδος μίγματος είναι καλυμμένο για να επιτύχει την αγνότητα ή τη βαθμολόγηση για να εξασφαλίσει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί. EVERSUN η μηχανή διαλογής μπορεί αποτελεσματικά να καλύψει τις σκόνες, τα μόρια, τα μαζικά στερεά, τα υγρά και άλλα συστατικά από πολλές βιομηχανίες. Παραδείγματος χάριν, η φαρμακευτική παραγωγή, ένα από τα σημαντικά παραδείγματα, χρησιμοποιεί μια μηχανή διαλογής στα χωριστά μόρια και εξασφαλίζει αγνότητα. Το αλεύρι είναι ένα άλλο κοινό παράδειγμα της διαλογής.

EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

EVERSUN τα μηχανήματα έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Τα πατώματα 1 έως 5 είναι διαθέσιμα για να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες
 • Σειρά διαμέτρων από 200 χιλ. σε 2000 χιλ.
 • Το υλικό μέγεθος μπορεί να είναι τόσο μικρό όπως 0.028mm
 • Προηγμένες και εύκολος να λειτουργήσουν τη διαλογή οι μηχανές βοηθούν να σπάσουν τους φραγμούς προϊόντων μέσω των οθονών.
 • Παραγωγή αύξησης μέσω της διαλογής
 • Λόγω της μείωσης της παρεμπόδισης οθόνης και της παρεμπόδισης, οι απαιτήσεις καθαρισμού μειώνονται

Εάν ψάχνετε το πιό πρόσφατο πρότυπο της μηχανής διαλογής, έχετε έρθει στη σωστή θέση - μηχανή eversum, δημιουργείτε τη μηχανή διαλογής σας και την προσαρμόζετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Έχουμε το πιό πρόσφατο πρότυπο της μηχανής διαλογής που είναι εύκολο να διαχειριστεί και να λειτουργήσει. Τους παρέχουμε επίσης με μορφή συνήθειας, η οποία είναι ένα πλεονέκτημα τους σωστά.

OEM / ODM

EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Οι υπερηχητικές δομένος οθόνες μπορούν να διαιρεθούν σε δύο τύπους σύμφωνα με τις διαφορετικές μεθόδους εγκαταστάσεων συσκευών απόσβεσης δόνησης, κάποια είναι μια κρεμώντας self-centering κυκλική δομένος οθόνη, και άλλος είναι μια κυκλική δομένος οθόνη κάθισμα-τύπων, η οποία μπορεί να είναι δοκιμή στην περιοχή.

EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας