news

Πώς να κάνει τη συντήρηση για τον κενό μεταφορέα

January 24, 2022

Πώς να κάνει τη συντήρηση για τον κενό μεταφορέα

                                    τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τη συντήρηση για τον κενό μεταφορέα  0

1. Η επίδραση αφαίρεσης σκόνης είναι φτωχή

Όταν η επίδραση αφαίρεσης σκόνης δεν είναι καλή, η συσσώρευση σκόνης στο στρώμα επιφάνειας του στοιχείου φίλτρων ή της ράβδου φίλτρων είναι σοβαρή, οδηγώντας σε μια μεγάλη μείωση της μεταφοράς, και μπορεί άμεσα να εμποδίσει το υλικό. Ο καθαρισμός του συστήματος αφαίρεσης σκόνης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον υπερηχητικό καθαρισμό υπό όρους ή τον καθαρισμό αεροβόλων πιστολιών χρήσης.

 

2. Η ποσότητα τροφών δεν είναι σταθερή

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας ασταθούς τροφής είναι η υλική μορφή απορρόφησης ενός υλικού πυροβόλου όπλου επειδή πολλοί ανθρώπινοι παράγοντες περιλαμβάνονται στη λειτουργία. Κατά σίτιση του κενού τροφοδότη, την υλικό πρέπει να είναι όσο το δυνατόν σταθερότερο. Μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τη δομή του τροφοδότη. Τα γενικά υλικά περιλαμβάνουν το ακροφύσιο αναρρόφησης, το λαιμό, την περιστροφική βαλβίδα, τον οριζόντιο τροφοδότη, τον ανεμιστήρα, κ.λπ. Εάν το υλικό υπερβεί την ικανότητα του συστήματος, το σύστημα θα φράξει.

 

3. Κακά υλικά χαρακτηριστικά

Το υλικό είναι εύκολο να συνδεθεί, να γεφυρώσει, έχει τη φτωχή ρευστότητα, φτωχή απορρόφηση υγρασίας. Αυτό απαιτεί τους σχεδιαστές για να θεωρήσει πλήρως τα χαρακτηριστικά των υλικών για να εξετάσει το σχέδιο στην αρχή του σχεδίου σχεδίου.

 

4. Υπερβολικός κατάλογος

Πολλοί τύποι κενών φορτωτών πρέπει να αποθηκεύσουν το υλικό μέσα και να αποθηκεύσουν έπειτα το υλικό πρίν απαλλάσσουν. Όταν πάρα πολύ υλικό αποθηκεύεται, η κυκλοφορία γίνεται μικρότερη ή ακόμα και εμποδισμένη.

 

5. Το υλικό είναι πάρα πολλή ακαθαρσία

Πάρα πολύ ακατάστατο υλικό, έχει επιπτώσεις άμεσα στη λειτουργία της κενής μηχανής σίτισης, αυτό είναι σημαντικότερο, αποφεύγει το χάος κατά το μεταβίβαση των υλικών.

 

6. Αντικαταστήστε άλλα υλικά

Στη χρήση των κενών μηχανών σίτισης, αντιμετωπίζουμε συχνά ένα τέτοιο πρόβλημα, το ύψος της κενής λειτουργίας σίτισης δύο διαφορετικών υλικών είναι πραγματικά διαφορετικό. Αυτό είναι κυρίως επειδή το υλικό πνευματικής μεταβίβασης έχει μια μεγάλη σχέση με την πυκνότητα, το μέγεθος και τη ρευστότητα όγκου του υλικού. Παραδείγματος χάριν, όσο μεγαλύτερη η πυκνότητα του υλικού, τόσο μεγαλύτερη η ανάγκη για τη σκόνη, η διαμόρφωση του αερίου κενών αντλιών και ο κενός βαθμός είναι επίσης διαφορετικοί.

 

Τα ανωτέρω είναι ο συγκεκριμένος λόγος για την κανονική εργασία της κενής μηχανής σίτισης, υπάρχουν πολλοί λόγοι για την αποτυχία.

 

Εκτός από να κάνουν μια καλή εργασία της κενών ανίχνευσης μηχανικών βλαβών και της επιθεώρησης μηχανών σίτισης, οι χρήστες για την κενή μηχανή σίτισης καθημερινή συντήρηση, καθαρισμός, και εργασίες συντήρησης είναι επίσης πολύ σημαντικοί. Οι τεχνικοί μας έχουν ταξινομήσει τα τρία βήματα της συντήρησης.

 

Το πρώτο βήμα της συντήρησης: πρίν ξεκινά, η κενή μηχανή σίτισης πρέπει να ελεγχθεί προκαταρκτικά. Η κύρια βαλβίδα αναρρόφησης κενών αντλιών ελέγχου, οι ενώσεις σωλήνων, και άλλα σχετικά μέρη σφραγίζονται. Μόνο στην περίπτωση της καλής σφράγισης, μπορεί να εξασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός δεν θα αποτύχει στην εργασία συνέχειας έτσι ώστε η εργασία μπορεί να εκτελεσθεί σταθερά.

 

Το δεύτερο βήμα της συντήρησης: για να παρατηρήσει την εσωτερική εργασία της σίτισης η μηχανή, μόλις υπάρχει μια ανώμαλη κατάσταση ή ο εσωτερικός κενός βαθμός μείωσης, πρέπει να είναι έγκαιρες κλείσιμο και συντήρηση των μηχανημάτων. Και τα μέρη βρίσκονται για να βλάπτονται, είναι απαραίτητο να αντικατασταθούν αμέσως. Επιπλέον, η κενή αντλία πρέπει επίσης να καθαριστεί ανά πάσα στιγμή, να κρατήσει πάντα την αντλία καθαρή.

 

Το τρίτο βήμα της συντήρησης: όταν ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται, πρέπει να δώσετε προσοχή στην κενή μηχανή σίτισης που καθαρίζει επάνω, και που κάνει έναν περιεκτικό καθαρισμό, για να ελέγξετε όλα τα μέρη.

 

Κοβάλτιο μηχανημάτων Eversun (Henan). Το ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2003, τα μηχανήματα Eversun είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της διαλογής και ο μεταβιβάζοντας εξοπλισμός, σύστημα ποιότητας των προϊόντων έχει πιστοποιηθεί αυστηρά από ISO9001: εθνικά πρότυπα του 2005 και CE.

Τα κύρια προϊόντα μας κοσκινίζουν τη μηχανή, Vibro φίλτρο, υπερηχητική δομένος οθόνη, κενός μεταφορέας, σταθμός Dumpting.

Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε υποστήριξη.